Ciasteczka cynamonowo-orzechowe S ' mores

Ciasteczka cynamonowo-orzechowe S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na desery, więc dać cynamonowo-Pekan Cookie S ' mores spróbować. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Mieszanka soli, cukru granulowanego, masła i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasteczkowe gofry orzechowe z miodowym masłem cynamonowym, Cookie Dough S ' mores Dip, oraz Batoniki S ' mores dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°. lekko nasmaruj blachę ciasteczkową skróceniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W małej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cynamon i sól; odstawić. W średniej misce, beat masło z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż kremowy. Stopniowo dodawać brązowy cukier i cukier granulowany, dobrze ubijając. Ubić w jajku i wanilii. Na małej prędkości, ubić w mieszaninie mąki, aż do wymieszania. Wymieszać z orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Brązowy CukierBrązowy Cukier
CynamonCynamon
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Podziel ciasto na 16 równych porcji; uformuj każdą z nich w kulkę. Na arkuszu cookie umieść kulki w odległości 1 cala; lekko spłaszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec 16 minut lub do lekko rumiane. Cool 1 minuta; usuń z arkusza cookie do regału chłodzącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
5
Ustaw sterowanie piekarnikiem na pieczenie. Oddziel tabliczkę czekolady na 8 kwadratów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Baton CzekoladowyBaton Czekoladowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Umieść 1 kwadrat na dole każdego z 8 ciasteczek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
7
Połóż pianki na prześcieradle. Broil 3 minut lub aż dmuchane i tosty. Używając małej szpatułki, natychmiast umieść 1 piankę na każdym kwadracie czekolady. U góry z 1 pozostałym ciasteczkiem, od dołu do dołu; delikatnie przycisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
SzpatułkaSzpatułka
8
Podawać natychmiast.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn