Tarta Migdałowo-Morelowa
Need a deser wegetariański? Migdałowa tarta Morelowa może być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8 i kosztuje 85 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 411 kalorii, 6G białka, oraz 27 g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz jajka, połówki moreli, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tarta Morelowo-Migdałowa, Tarta Morelowo-Migdałowa, oraz Tarta morelowo-śliwkowo-migdałowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F.
Aby zrobić frangipane, umieść migdały i cukier w robocie kuchennym i zmiel do piaszczystego.
Dodać masło i kontynuować mieszanie następnie dodać jajko, wanilię i mąkę i wymieszać, aż będzie gładka.
Aby zrobić tartę, na powierzchni roboczej z mąką przełóż wałek do ciasta, aby spłaszczyć wszelkie grzbiety.
Umieść go na pergaminie wyłożonym arkuszem i wytnij 9-calowy dysk.
Rozłóż migdałowy frangipane w środku tarty, pozostawiając 1-calową granicę. Mocno umieścić połówki moreli w frangipane rozstaw je równomiernie wokół tarty. Kropki między morelami z całych migdałów.
Piec do złotego koloru na górze i puffy, o 30 do 40 protokół.
Posypać cukrem pudrem i podawać.