Tarta Jabłkowo-Karmelowa
Jabłkowo-karmelowa tarta lodowa może być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 364 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 1,12 zł za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka mleka, galaretka o smaku waniliowym pudding instant, gotowy do użycia graham cracker crumb crust i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 22%. Podobne przepisy to Tarta Jabłkowo-Karmelowa, Lody Karmelowo-Jabłkowe, oraz Ciasto Karmelowo-Jabłkowe.
Instrukcje
Karmelki mikrofalowe i 3 łyżki. mleko w misce do mikrofalówki na wysokości 1 min. lub do momentu całkowitego stopienia karmelków i dobrze wymieszania mieszaniny, mieszając po 1 min.
Wlać 1/3 szklanki sosu do małej miski do mikrofalówki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Pozostały sos wlać do skórki; posypać orzechami.
Ubić pudding wymieszać i pozostałe mleko w średniej misce z trzepaczką 2 min. Wymieszać z chłodnym batem; łyżką do skorupy. Zamrozić 4 godziny lub do twardości.
Łyżka szarlotki nadzienie na ciasto. Kuchenka mikrofalowa zastrzeżone sos karmelowy na wysoki 30 sek. lub do ogrzania; wymieszać.