Tarta Jabłkowa Freestyle

Tarta Jabłkowa Freestyle
Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 40 porcji z 46 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz i / lub jabłka, cukier granulowany, gotową do użycia skórkę z ciasta i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Tarta Brzoskwiniowa Freestyle, Tarta Owocowa Freestyle, oraz Freestyle Śliwkowa lub owocowa tarta.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 232°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Linia 9-calowy talerz pie z skorupą. Ostrożnie rozprowadzić serek w 6-calowym okręgu w środku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
3
Jabłka wrzucić z granulowanym cukrem i mąką; łyżką na Serek śmietankowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses1/2 Szklanki Czekoladek Hershey's Kisses
1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików1 Opakowanie (4 Uncje) Chłodzonych Rogalików
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
4
Złożyć skórkę częściowo na jabłkach; posypać cukrem cynamonowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier CynamonowyCukier Cynamonowy
Kwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo PosiekanaKwadraty Każdy) Biała Cukrowa Powłoka, Grubo Posiekana
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
5
Piec 25 min., pokrywając luźno folią ostatnie 5 min. Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
6
Podawać z chłodnym batem. Przechowywać w lodówce resztki.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje40
Ocena Zdrowia0
Magazyn