Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj tarty czekoladowo-kokosowej. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 5G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać jajka, złoty brązowy cukier, masło, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tarta Czekoladowo-Orzechowa, Tarta Czekoladowo-Orzechowa, oraz Tarta Czekoladowo-Orzechowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 191°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Mąkę, kakao, cukier i sól wymieszać w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kakao W Proszku
Mąka Uniwersalna
Cukier
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
3
Dodać masło; wcierać opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominać Gruboziarnisty posiłek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sucha Przyprawa Rub
4
Żółtka ubić w małej misce do wymieszania; dodać do mieszanki mąki. Mieszaj do uzyskania wilgotnych grudek. Zbierz ciasto w kulkę; naciśnij na dole i w górę boki 11-calowej średnicy tart pan z wyjmowanym dnem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto
Mąka Uniwersalna
żółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Piec ciasto aż do zestawu, o 15 protokół. Schłodzić podczas przygotowywania nadzienia. Obniżyć temperaturę pieca do 177°.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
1
Wymieszać syrop kukurydziany, cukier i masło w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Syrop Kukurydziany
Masło
Cukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Ubić jajka, wanilię i sól. Wymieszać w 1/2 szklanki czekolady chipsy, 3/4 szklanki kokosowe, i pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Kokos
Wanilia
Orzeszki Pekan
Jajko
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
3
Wlać nadzienie do przygotowanej Skórki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
4
Piec tarta, aż nadzienie jest ustawione i złocisty brązowy na górze, o 40 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
5
Połóż tartę na stojaku.
6
Pozostałe 1/2 szklanki czekolady posypać równomiernie wokół krawędzi ciepłej tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
7
Odstawić tylko do momentu, aż chipsy zmiękną, o 5 protokół. Za pomocą małej szpatułki rozprowadzić czekoladę, tworząc 1-calową granicę wokół krawędzi tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekolada
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Frytki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
8
Posypać obramowaniem czekolady pozostałymi 3 łyżkami kokosa. Całkowicie fajne. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Przykryć luźno folią; odstawić w temperaturze pokojowej.)