Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem z marakui

Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem z marakui
Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miąższ marakui, skorupki tarty, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretki z owoców i jeżyn z kremem werbena cytrynowa, Biała czekolada marakuja z sosem jagodowo-miętowym i kremem kokosowym, oraz Karmelizowana tarta z marakui i limonki dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
2
W dużej misce ubić jajka z granulowanym cukrem i skórką z cytryny, aż się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone I PistacjePrażone I Pistacje
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
Olej Do Smażenia, Najlepiej RzepakowyOlej Do Smażenia, Najlepiej Rzepakowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
3
Wlać sok z cytryny i 2 szklanki gęstej śmietany, a następnie wymieszać z kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
Do Smarowania WkładkiDo Smarowania Wkładki
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego1 Opakowanie (3,3 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Do Przygotowania Białego Budyniu Czekoladowego
4
Wlać nadzienie do skorupek tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta MuszelkiTarta Muszelki
5
Piec tarty przez około 50 minut, lub do momentu, gdy nadzienie jest już ustawione, a blaty są głęboko złociste na brzegach.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu1/2 Szklanki Drobno Startego świeżego Lub Odsączonego Przygotowanego Chrzanu
6
Przenieść do stojaków i ostudzić.
7
W misce połącz mascarpone z pozostałą 1 szklanką śmietany i drobnym cukrem. Ubijaj ze średnią prędkością, aż krem zacznie gęstnieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier DrobnyCukier Drobny
MascarponeMascarpone
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)1/4 Szklanki Ciasteczek Imbirowych (około 5 Ciasteczek)
8
Dodaj miąższ marakui i ubijaj, aż krem będzie gęsty. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
9
Tarty pokroić w kliny i na wierzch polać kremem z marakui. Łyżka miąższu marakui na śmietanie i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owoce MęczennicyOwoce Męczennicy
Przygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa KawałkiPrzygotowany Biszkopt, Przekrojony Poziomo Na Dwa Kawałki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia1
Magazyn