Tarta cytrynowo-kokosowa z kremem z marakui
Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 84 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis z jedzenia i wina ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz miąższ marakui, skorupki tarty, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Galaretki z owoców i jeżyn z kremem werbena cytrynowa, Biała czekolada marakuja z sosem jagodowo-miętowym i kremem kokosowym, oraz Karmelizowana tarta z marakui i limonki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce ubić jajka z granulowanym cukrem i skórką z cytryny, aż się połączą.
Wlać sok z cytryny i 2 szklanki gęstej śmietany, a następnie wymieszać z kokosem.
Wlać nadzienie do skorupek tarty.
Piec tarty przez około 50 minut, lub do momentu, gdy nadzienie jest już ustawione, a blaty są głęboko złociste na brzegach.
Przenieść do stojaków i ostudzić.
W misce połącz mascarpone z pozostałą 1 szklanką śmietany i drobnym cukrem. Ubijaj ze średnią prędkością, aż krem zacznie gęstnieć.
Dodaj miąższ marakui i ubijaj, aż krem będzie gęsty. Przechowywać w lodówce do firmy, co najmniej 1 godzinę lub na noc.
Tarty pokroić w kliny i na wierzch polać kremem z marakui. Łyżka miąższu marakui na śmietanie i podawać.