Tarta cytrynowa ze skórką kokosową
Tarta cytrynowa ze skórką kokosową może być tylko deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Na 96 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 434 kalorie, 4G białka, oraz 29g tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sól, kokos, masło, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 16%, to danie nie jest tak spektakularne. Podobne przepisy to Tarta cytrynowa ze skórką kokosową, Tarta cytrynowo-Jagodowa ze skórką kokosową, oraz Tarta z Mango ze skórką kokosową.
Instrukcje
Zrobić twaróg: na patelni ubić żółtka, skórkę, sok, cukier i sól. Gotować na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina zgęstnieje, od 8 do 10 minut.
Zdjąć z ognia; ubić na maśle, jeden kawałek po kawałku, aż się stopi. Przecedzić do miski. Przykryć folią, naciskając bezpośrednio na powierzchnię twarogu. Przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny.
Zrobić skórkę: wymieszać Kokosowe, okruchy i masło do wymieszania. Mocno naciśnij na dolnej i górnej stronie 10-calowej patelni do tarty. Chill 30 minutes.
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Piec ciasto na złoty, 15 do 20 protokół.
Wyjąć tartę z patelni; pokroić i podawać.