Chrupiące smażone ostrygi babci Flaksel

Chrupiące smażone ostrygi babci Flaksel
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Jeśli 40 centów za porcję spada twój budżet, Chrupiące smażone ostrygi babci Flaksel mogą być spektakularne bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Mieszanka jaj, olej roślinny, rękawy krakersy saltine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Ostrygi Smażone W Piekarniku, Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli, oraz Ostrygi Smażone.

Instrukcje

1
Osuszyć ostrygi. Jajka ubić w średniej mieszance bowlto.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(Keebler)(Keebler)
2
Dodać ostrygi i obrócić do płaszczupełnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
3
Wlać połowę okruchów saltine do naczynia do pieczenia 13x9x2". Pracując partiami, ostrygi podnosimy łyżką szczelinową, pozwalając jajko odsączyć z powrotem do miski i przenieść do naczynia do pieczenia. Scatter pozostały okruchy na ostrygi i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić przez 2-3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
(Keebler)(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Ułóż talerz papierowymi ręcznikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Wlać olej do średnio ciężkiej patelni na Głębokość 1/2".Prop termometr do głębokiego smażenia w patelni tak bulbis zanurzone.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Rozgrzać olej na średnim ogniu do 191°. pracując partiami, smaż ostrygi, obracając raz, aż powłoka będzie chrupiąca i głęboko brązowawa, około 1 minuty na partię.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej2 Do 3 łyżeczek Soli Morskiej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
7
Przełożyć na ręczniki papierowe; doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn