Chrupiące smażone ostrygi babci Flaksel
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. Jeśli 40 centów za porcję spada twój budżet, Chrupiące smażone ostrygi babci Flaksel mogą być spektakularne bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Mieszanka jaj, olej roślinny, rękawy krakersy saltine i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Chrupiące Ostrygi Smażone W Piekarniku, Chrupiące ostrygi na wiórkach korzeniowych Yucca z miodem Habanero Aioli, oraz Ostrygi Smażone.
Instrukcje
Osuszyć ostrygi. Jajka ubić w średniej mieszance bowlto.
Dodać ostrygi i obrócić do płaszczupełnie.
Wlać połowę okruchów saltine do naczynia do pieczenia 13x9x2". Pracując partiami, ostrygi podnosimy łyżką szczelinową, pozwalając jajko odsączyć z powrotem do miski i przenieść do naczynia do pieczenia. Scatter pozostały okruchy na ostrygi i wrzucić do herbu. Przykryć i schłodzić przez 2-3 godziny.
Ułóż talerz papierowymi ręcznikami.
Wlać olej do średnio ciężkiej patelni na Głębokość 1/2".Prop termometr do głębokiego smażenia w patelni tak bulbis zanurzone.
Rozgrzać olej na średnim ogniu do 191°. pracując partiami, smaż ostrygi, obracając raz, aż powłoka będzie chrupiąca i głęboko brązowawa, około 1 minuty na partię.
Przełożyć na ręczniki papierowe; doprawić solą.