Tarta brzoskwiniowa Polewana miodem z kremem Mascarpone
Tarta brzoskwiniowa Polewana miodem z kremem Mascarpone to Wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 1,28 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 401 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Udaj się do sklepu i odbierz cukier puder, sól, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 19%, co jest raczej złe. Spróbuj Tarta brzoskwiniowa Polewana miodem z kremem Mascarpone, Tarta brzoskwiniowa z bazylią i Mascarpone, oraz Tarta Mascarpone z miodem, pomarańczami i pistacjami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Mieszamy mąkę, cukier i sól w procesorze. Używając włączania / wyłączania, pokrój na maśle, aż uformują się kawałki wielkości grochu. Podczas pracy maszyny dodaj wystarczającą ilość wody lodowej za pomocą łyżek stołowych, aby utworzyć wilgotne grudki. Zebrać ciasto w piłkę; spłaszczyć na dysku. Owinąć w plastik; przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
Rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do 12-calowej rundy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą Perłą
3
Przenieś na patelnię o średnicy 9 cali z wyjmowanym dnem. Trim zwis do 1 cala. Złóż zwis i naciśnij, aby utworzyć podwójnie grube boki. Naciśnij wewnętrzną krawędź skorupy, aby popchnąć ją 1/8 do 1/4 cala nad górną krawędzią patelni. Przebić dno skorupy widelcem. Przechowywać w lodówce 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeże Ciemne Wiśnie, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
Upiec ciasto na złoty kolor, przekłuwając widelcem, jeśli tworzą się bąbelki, około 25 minut. (Można dokonać 1 dzień wcześniej. Schłodzić; owinąć w plastik i przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Umyj owoce i migdały z konfiturą brzoskwiniową. Schłodzić 15 minut przed podaniem. (Może być wykonany 6 godzin wcześniej. Tarta przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Konfitury Brzoskwiniowe
( 23)
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
1
Za pomocą miksera elektrycznego, ubić śmietanę, mascarpone, cukier, i wanilia w dużej misce, aż szczyty tworzą. Tartę pokroić na 6 klinów i podawać z dolinami kremu mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
Powłoka Z Białego Cukierka, Opcjonalna
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos