Tangerine Tabbouleh

Tangerine Tabbouleh
Tangerine Tabbouleh jest bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jeśli masz pod ręką wodę, skórkę mandarynki, daktyle i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, co jest dobre. Tangerine-daktylowe tartaletki z bitą śmietaną maślaną i Tangerine Granita, Tangerine Angel Food Cake z polewą mandarynkową, oraz Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy) są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Umieść bulgur w dużej misce. Wymieszać z wodą. Przykryj i odstaw na 30 minut lub do wchłonięcia większości płynu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dobrze odcedź.
3
Dodaj fasolę garbanzo, mandarynki, daktyle, pistacje i żurawinę. W małej misce wymieszaj sok z mandarynki, olej, skórkę mandarynki, imbir i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya1/2 Szklanki Oliwy Z Oliwek Extra Virgin Goya
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W PlasterkiBrzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
MandarynkaMandarynka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
DaktyleDaktyle
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Polać mieszanką bulgur i wrzucić do pokrycia. Przykryj i wstaw do lodówki na co najmniej 1 godzinę. Wymieszaj przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.
TrudnośćŚredni
Gotowe W35 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia19
Magazyn