Tangerine Tabbouleh jest bezmleczny, lakto ovo wegetariański i wegański hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 249 kalorii, 7G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 81 centów za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Jeśli masz pod ręką wodę, skórkę mandarynki, daktyle i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 35 minut. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia wynik spoonacular 61%, co jest dobre. Tangerine-daktylowe tartaletki z bitą śmietaną maślaną i Tangerine Granita, Tangerine Angel Food Cake z polewą mandarynkową, oraz Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy) są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Umieść bulgur w dużej misce. Wymieszać z wodą. Przykryj i odstaw na 30 minut lub do wchłonięcia większości płynu.
Antipasti w menu? Spróbuj połączyć z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Brut Laurent-Perrier z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier Brut
Laurent-Perrier Brut L-P jest wzorcem dla stylu domu Laurenta-Perriera. Ostry, świeży i elegancki, Brut L-P odzwierciedla podstawową esencję naszych szampanów.Kolor ma bladozłoty odcień, z drobnymi i trwałymi bąbelkami. Nos jest świeży i delikatny, wykazuje dobrą złożoność z nutą cytrusów i białych owoców. Lekki styl Brut L-P doprowadził do tego, że szampan stał się idealnym napojem aperitifowym. Idealna równowaga, chrupkość smaków i Finezja sprawiają, że jest idealnym towarzyszem dla ryb, drobiu i białego mięsa.