Tangerine Bavarian

Tangerine Bavarian
Mandarynka Bawarska może być tylko przystawką, której szukasz. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 281 kalorii. Ten przepis służy 8. Mieszanka soku z cytryny, żelatyny, obcisłych mandarynek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Tartaletki mandarynkowo-daktylowe z maślanką bitą śmietaną i Granitą mandarynkową, Tangerine Angel Food Cake z mandarynkową glazurą, oraz Tangerine Semifreddo (Mrożony Suflet Mandarynkowy) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zdjąć boki springform pan i odwrócić dno, a następnie ponownie przymocować boki (aby ułatwić usunięcie). Lekko miska olejowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Zetrzyj tyle skórki z 1 mandarynki, aby odmierzyć 1 łyżeczkę, następnie sok z mandarynek. (Będziesz potrzebował 1 1/4 szklanki soku.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MandarynkaMandarynka
SokSok
3
Posypać żelatynę na 1/4 szklanki soku mandarynkowego w małej misce i odstawić około 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Żółtka, cukier, sok z cytryny i pozostały kubek soku mandarynkowego ubij razem w ciężkim średnim rondlu, a następnie gotuj na średnim ogniu, stale ubijając, aż mieszanina po prostu dojdzie do gotowania na wolnym ogniu (nie pozwól gotować).
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z MandarynekSok Z Mandarynek
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
CukierCukier
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Wyjąć z ognia, a następnie ubić mieszaninę żelatyny, aż całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
żelatynażelatyna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
6
Przenieść do metalowej miski i schłodzić w łaźni lodowej, często mieszając, aż mieszanina zgęstnieje do konsystencji surowych białek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Białka JajBiałka Jaj
LódLód
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Wyjąć z kąpieli lodowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
8
W międzyczasie ubijaj śmietanę skórką, aż po prostu utrzyma miękkie szczyty.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
9
1/3 bitej śmietany wymieszać z mieszaniną żółtkową, aby rozjaśnić, a następnie delikatnie, ale dokładnie złożyć pozostałą śmietanę. Łyżka do springform patelni i schłodzić, aż Zestaw, co najmniej 4 godziny i do 24.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
KremKrem
żółtko Jajażółtko Jaja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn