Tandoori Pieczona Polędwica Wieprzowa
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Tandoori pieczone polędwiczki wieprzowe może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.13 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 162 kalorie. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i podnieś polędwicę wieprzową, imbir, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczona Polędwica Wieprzowa, Pieczona Polędwica Wieprzowa, oraz Pieczona Polędwica Wieprzowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw stojaki piekarnika w górnej i środkowej pozycji i rozgrzej piekarnik do 232°.
Wymieszaj sok z cytryny, jogurt, imbir, czosnek, 1/2 łyżeczki. sól, kminek, kolendra, cayenne i kurkuma w blenderze na gładką masę.
Umieścić wieprzowinę w misce ze stali nierdzewnej lub Szkła i łyżką połowę mieszanki jogurtu na wierzchu, obracając wieprzowinę do płaszcza.
Odstawić, gdy piekarnik się nagrzewa.
Przelej polędwicę na obramowaną blachę do pieczenia, pozwalając nadmiar marynaty kapać z powrotem do miski. Piecz na środkowym stojaku przez 10 minut, obróć się, wlej pozostałą mieszaninę jogurtu na wieprzowinę i kontynuuj pieczenie, aż termometr błyskawicznie odczytany umieszczony na środku wieprzowiny odczyta 63°, 8 do 10 minut dłużej.
Ustaw piekarnik do pieczenia, umieść blachę do pieczenia na górnym stojaku i piecz przez 2 do 3 minut, obracając raz, aż obie strony wieprzowiny są lekko rumiane.
Przenieś do deski do krojenia, namiotu z folią i pozostaw 5 minut przed krojeniem i podaniem.