Tandoori Harvest Sandwich

Tandoori Harvest Sandwich
Tandoori Harvest Sandwich wymaga około 30 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis służy 3 i kosztuje 89 centów za porcję. Jeśli masz jarmuż, cydr jabłkowy, ser asiago i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 47%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sadownicze Żniwa Kanapka Z Indykiem, tandoori aloo lub aloo tikka, jak zrobić tandoori aloo, oraz Black Eyed Peas Sandwich ~ Lobia Sandwich ~ Indian Sandwich s.

Instrukcje

1
Gotować boczek w dużej, głębokiej patelni na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
2
Usuń boczek na papierowym ręcznikiem wyłożonym talerzu, utrzymując kapiele na patelni; zmniejszyć ciepło do średniego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych8 Sztuk 1-uncjowych, Pojedynczo Pakowanych Paluszków Serowych
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
3
Połączyć jabłko, jarmuż, przyprawa tandoori, pieprz cayenne, i jabłecznik z kapieli na gorącej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
JabłecznikJabłecznik
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
JarmużJarmuż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
4
Skropić olej na mieszaninie jabłek; gotować i mieszać, aż jarmuż zacznie mięknąć, 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę1 Funt Jasnego Chleba żytniego, Czerstwego, Pokrojonego W Kostkę
JarmużJarmuż
żółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Calażółta Cebula, Obrana, Przekrojona Na Pół I Pokrojona Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Zdjąć z ognia i odstawić.
6
Mieszankę jarmużu podzielić między dolną połówkę bułek obiadowych. Top z boczkiem i serem Asiago; zakończyć kanapki przez polewa z górnej połowy bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
JarmużJarmuż
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn