Curry Z Soczewicy, Ziemniaków I Szpinaku

Curry Z Soczewicy, Ziemniaków I Szpinaku
Przepis z soczewicy, ziemniaków i szpinaku Curry jest gotowy w około 31 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników indyjskiego jedzenia. Ten przepis służy 4 i kosztuje 96 centów za porcję. To danie główne ma 477 kalorii, 18g białka, oraz 10 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz czerwone ziemniaki, jogurt, olej canolan i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Z łyżeczką wynik 90% to danie jest super. Spróbuj Szybkie Curry z czerwonej soczewicy i szpinaku, Szpinak, czerwona soczewica i fasolowe Curry, oraz Curry z soczewicy i słodkich ziemniaków dla podobnych receptur.

Polecane wino: Gruener Veltliner, Riesling, Sparkling Rose

Gruener Veltliner, Riesling i Sparkling rosé to moje najlepsze propozycje dla Indian. Najlepsze wino do indyjskich potraw będzie w zależności od dania, oczywiście, ale te typy mogą być podawane schłodzone i mają trochę słodyczy, aby uzupełnić pikanterię i złożone smaki szerokiej gamy tradycyjnych potraw. Jedno wino można spróbować jest Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 32 dolarów.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 2012Ten rocznik 2011 jest szczególnie szczegółowy i zgryźliwy i wydaje się smakować każdy kamyk i każdy lee. Lekkie, ale długie, jak woda źródlana lub wysokogórskie białe wino, o dużym potencjale starzenia.
TrudnośćNormalny
Gotowe W31 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn