Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cheesy mielonej wołowiny Manicotti spróbować. Ten przepis służy 7. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 37g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka mielona z wołowiną i ryżem, Łatwe serowe mielone ciasta z wołowiną i ryżem, oraz Serowe mielone ciasta smażone z wołowiną i ryżem.
Instrukcje
1
Manicotti gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy minimalnym czasie gotowania (gotowanie przez minimalny czas pomaga zapobiec rozerwaniu muszli podczas napełniania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Manicotti
(zalecany: Sos A1)
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do Makaronu
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, Obrane
3
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowe szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Wycisnąć rozmrożony szpinak do odsączenia; rozprowadzić na papierowych ręcznikach i osuszyć. W średniej misce wymieszaj szpinak, twaróg, grzyby, 1/3 szklanki parmezanu, gałkę muszkatołową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krakersy Pełnoziarniste
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
W naczyniu do pieczenia rozprowadzić 1 szklankę mieszanki wołowiny. Wypełnij muszle manicotti mieszanką szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Manicotti
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
(zalecany: Sos A1)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Umieścić muszle na mieszaninie wołowiny w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Pozostałą mieszaninę wołowiny równomiernie zalać skorupkami, całkowicie pokrywając skorupki.