Tandetne Mielone Mięso Wołowe Manicotti

Tandetne Mielone Mięso Wołowe Manicotti
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur dania głównego, więc dać Cheesy mielonej wołowiny Manicotti spróbować. Ten przepis służy 7. Na $2.97 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 409 kalorii, 37g białka, oraz 23G tłuszczu. Udaj się do sklepu i podnieś parmezan, cebulę, sos pomidorowy z makaronem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Serowa Zapiekanka mielona z wołowiną i ryżem, Łatwe serowe mielone ciasta z wołowiną i ryżem, oraz Serowe mielone ciasta smażone z wołowiną i ryżem.

Instrukcje

1
Manicotti gotować i odcedzić zgodnie z zaleceniami na opakowaniu przy minimalnym czasie gotowania (gotowanie przez minimalny czas pomaga zapobiec rozerwaniu muszli podczas napełniania).
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
2
Tymczasem, w 10-calowej patelni, gotować wołowinę, cebula i czosnek na średnim ogniu 8 do 10 minut, mieszając od czasu do czasu, aż wołowina jest brązowy; odcedzić. Wymieszać z sosem do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do MakaronuSos Do Makaronu
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
3
Piekarnik rozgrzać do 177°. Spray 13x9-calowe szklane naczynie do pieczenia z gotowania sprayu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidor Pokrojony Na Osiem KlinówPomidor Pokrojony Na Osiem Klinów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
4
Wycisnąć rozmrożony szpinak do odsączenia; rozprowadzić na papierowych ręcznikach i osuszyć. W średniej misce wymieszaj szpinak, twaróg, grzyby, 1/3 szklanki parmezanu, gałkę muszkatołową i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
Krakersy PełnoziarnisteKrakersy Pełnoziarniste
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)1 Ciasto Funtowe Z żurawiną, Pokrojone W Kostki O Wymiarach 1/2 Cala, Tak Aby Uzyskać 2 Szklanki (można Też Wykorzystać 2 Szklanki Resztek Ciasta Duńskiego Lub Pączków W Połączeniu Z Suszoną żurawiną – Patrz Poniżej)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
W naczyniu do pieczenia rozprowadzić 1 szklankę mieszanki wołowiny. Wypełnij muszle manicotti mieszanką szpinaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
ManicottiManicotti
1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni1 łyżeczka Suszonego Oregano, 1/3 Pełnej Dłoni
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
6
Umieścić muszle na mieszaninie wołowiny w naczyniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
7
Pozostałą mieszaninę wołowiny równomiernie zalać skorupkami, całkowicie pokrywając skorupki.
Składniki, których będziesz potrzebować
(zalecany: Sos A1)(zalecany: Sos A1)
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
8
Posypać serem mozzarella i 2 łyżkami parmezanu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
9
Przykryć i piec 30 minut. Odkryć i piec 20 do 25 minut dłużej lub aż gorące i bąbelkowe.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 35 m.
Porcje7
Ocena Zdrowia32
Magazyn