Talerz Warzyw Choinkowych

Talerz Warzyw Choinkowych
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać choinkę talerz warzyw spróbować. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Boże Narodzenie będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, brokuły florets, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Choinka Talerz Owoców i serów, Warzywna Choinka, oraz Dip Choinkowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W małej misce wymieszać składniki dip. Okładka; przechowywać w lodówce co najmniej 1 godzinę do mieszania smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Warzywa opłukać i dokładnie osuszyć. Trim brokuły i kalafior floret łodygi.
Składniki, których będziesz potrzebować
KalafiorKalafior
WarzywaWarzywa
BrokułyBrokuły
3
Ułóż brokuły na półmisku, aby utworzyć kształt drzewa i pomidory, aby utworzyć girlandę. Ułóż paprykę do postaci gwiazdy i kalafiora do postaci śniegu(patrz zdjęcie). W razie potrzeby przykryć i przechowywać w lodówce do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
KalafiorKalafior
BrokułyBrokuły
PomidorPomidor
4
Tuż przed podaniem ułóż precle na dnie drzewa, tworząc pień.
Składniki, których będziesz potrzebować
PreclePrecle
5
Podawać z dipem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn