Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw

Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw
Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw, Tajskie Tacos z limonką-kolendra Slaw, oraz Azjatyckie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Aby przygotować stek, połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj stek do worka; uszczelnić i marynować w lodówce 20 minut, obracając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Przygotować grill lub brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
StekStek
5
Umieść stek na grillu lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Odstawić 5 minut.
7
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
8
Aby przygotować slaw, połączyć sok i 6 kolejnych składników (przez 2 ząbki czosnku) w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
9
Dodaj slaw i dalej 3 składniki (przez cilantro); wrzucić dobrze połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
10
Podziel stek równomiernie między tortille; łyżka około 1/2 szklanki slaw na każdej tortilli. Złożyć na pół; podawać natychmiast.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
StekStek

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Jimmy John ' s Vin de Sandwich Pinot Noir
Pinot Noir został wyprodukowany i butelkowany przez Folk Machine winery i producenta wina Kenny Likitprakong.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn