Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw
Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,24 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, cukier, sos rybny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tajskie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw, Tajskie Tacos z limonką-kolendra Slaw, oraz Azjatyckie Tacos wołowe z limonką-kolendra Slaw dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby przygotować stek, połącz pierwsze 6 składników w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym.
Dodaj stek do worka; uszczelnić i marynować w lodówce 20 minut, obracając od czasu do czasu.
Przygotować grill lub brojlerów.
Wyjąć stek z worka; wyrzucić marynatę.
Umieść stek na grillu lub patelni brojlerów pokrytej natryskiem do gotowania; gotować 5 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Stek pokroić ukośnie w poprzek ziarna na cienkie plasterki.
Aby przygotować slaw, połączyć sok i 6 kolejnych składników (przez 2 ząbki czosnku) w dużej misce.
Dodaj slaw i dalej 3 składniki (przez cilantro); wrzucić dobrze połączyć.
Podziel stek równomiernie między tortille; łyżka około 1/2 szklanki slaw na każdej tortilli. Złożyć na pół; podawać natychmiast.