Tajskie Skrzydełka Z Kurczaka

Need a hor d ' oeuvre bezglutenowe i bezmleczne? Tajskie skrzydełka z kurczaka mogą być ogromnym przepisem do wypróbowania. Na 1,04 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 341 kalorii. Ten przepis służy 10. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka rosołu z kurczaka, cukier, czosnek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to Azjatyckie danie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 33%, to danie nie jest tak niesamowite. Spróbuj Pikantne Tajskie skrzydełka z kurczaka orzechowego z malinowym sosem Habanero (PB&J Wings), Lepkie Tajskie Skrzydełka Z Kurczaka, oraz Słodkie Tajskie Skrzydełka Z Kurczaka Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C).
Ułożyć skrzydełka kurczaka na nietłustej blasze.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 45 minut do 1 godziny, obracając raz, aż złoty kolor będzie brązowy. Przejdź do serwowania naczynia / półmiska.
W średniej patelni saute czosnek i papryka jalapeno w oliwie z oliwek, aż miękkie.
Dodaj bulion z kurczaka, sos rybny, paprykę i cukier.
Dodaj skrobię kukurydzianą i niech zagęścić. Wszystko razem wymieszać i zalać chrupiącymi skrzydełkami z kurczaka. Smacznego!
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc, Sparkling Rose, Wino Musujące
Skrzydełka z kurczaka można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Białe mięso jest zazwyczaj w połączeniu z białym winem, aby nie obezwładniać smaku mięsa, więc Chardonnay i sauvignon blanc są bezpiecznymi wyborami. Kurczak przygotowany z sosem pomidorowym lub na pewno sosem z czerwonego wina może i powinien być podawany z czerwonym jak pinot noir. Jednym z win, które można spróbować jest Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Couttures Chardonnay. MA 4,2 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 30 dolarów.
![Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay]()
Xavier Monnot Bourgogne Les Grandes Coutures Chardonnay
Chardonnay Les Grandes Couttures pochodzi z trzech działek graniczących z Meursault z winoroślą w wieku od 15 do 51 lat. Gleby są głównie argile (gliny), przynosząc wagi i tekstury do tego Bourgogne Blanc.Rocznik 2015 pokazuje aromaty dojrzałego melona, orzecha laskowego i kremu cytrynowego, i wydają się być szersze i bardziej teksturalne niż wina z sąsiednich wiosek. Starzejące się małe beczki z francuskiego dębu nadają nutom tostów i wanilii.Biały burgund, ze swoim bogactwem, teksturą i smakami tostów dobrze pasuje do lekkich ryb i skorupiaków i może zrównoważyć sosy na bazie śmietany. Chardonnay w wieku dębowym z cieplejszych klimatów nadaje się dobrze do grillowanych ryb, skrobii, masła i prażonych orzechów.