Tajskie Miski Z Makaronem Wołowym

Tajskie Miski Z Makaronem Wołowym
Tajskie miski z makaronem wołowym mogą być tylko Azjatyckie przepis, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 21g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 171 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,54 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś rosół z kurczaka, kapustę, liście mięty i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 39 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Chicken Thai Noodle Bowls, Slow Cooker Thai Turkey Noodle Bowls, oraz Miseczki Curry Z Krewetkami I Makaronem W Stylu Tajskim.

Instrukcje

1
W piecu holenderskim 5-quart rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Wołowinę posypać pieprzem i solą. Wołowinę gotować na oleju, od czasu do czasu mieszając, aż zbrązowieje ze wszystkich stron. Za pomocą łyżki szczelinowej wyjąć z patelni do miski (pozostawić soki na patelni). Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
PieprzPieprz
WołowinaWołowina
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowałyżka Szczelinowa
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
3
Zmniejszyć ciepło do średniego.
4
Dodaj cebulę, piernik i chiles. Gotować 5 do 7 minut, mieszając od czasu do czasu, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
ImbirImbir
Papryka ChiliPapryka Chili
CebulaCebula
5
Dodać czosnek; gotować 1 minutę, skrobanie się kawałki wołowiny na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać wodę, rosół z kurczaka i sos sojowy; podgrzać do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rosół Z KurczakaRosół Z Kurczaka
Sos SojowySos Sojowy
WodaWoda
7
Dodaj kapustę i makaron, dobrze mieszając, aby oddzielić makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
MakaronyMakarony
8
Dodać wołowinę; gotować bez przykrycia, od czasu do czasu mieszając, aż do ogrzania. Top każdej porcji z 1 liść mięty, 1 łyżeczka kolendry, 1 łyżka cebuli i 1 kawałek limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
CebulaCebula
WołowinaWołowina
WapnoWapno
MiętaMięta

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling to moje najlepsze propozycje dla Azjatów. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. David & Nadia Chenin Blanc z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 36 dolarów za butelkę.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
Chenin Blanc ze Swartlandu po raz kolejny skupia się na różnych starych winnicach, od nasadzeń w latach 1962-1982 i opartych na granicie z Paardeberg, zmieszanym ze schale/schist od wschodu, gliną od północy i żelazem z zachodniej części Swartlandu. Winorośl uprawiana na suchym lądzie przetrwała próbę czasu i pokazuje ostateczny powód, dla którego Chenin Blanc jest ich głównym celem w Swartland. Cała masa tłoczona i naturalnie fermentowana, dojrzewana przez 11 miesięcy w starych, neutralnych beczkach z francuskiego dębu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia12
Magazyn