Tajski Sos Barbecue

Tajski Sos Barbecue
Przepis tajski sos Barbecue może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 55 minut. Ten przepis sprawia, że 3 porcje z 705 kalorii, 12g białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na $7.29 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 7 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako drogi sos do Dzień Ojca. Jeśli masz cebulę, brązowy cukier, imbir i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Klasyczne żeberka wieprzowe z grilla z sosem Barbecue z wędzonego boczku, Tajski Kurczak Z Grilla, oraz Tajskie Kotlety Wieprzowe Z Grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Podgrzej olej sezamowy i ugotuj cebulę (uważaj, olej sezamowy ma niską temperaturę zapłonu i łatwo się pali).
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanka Mrożonego Edamame, RozmrożonaSzklanka Mrożonego Edamame, Rozmrożona
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Dodać imbir i gotować 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
3
Dodać pozostałe składniki i gotować 20 protokół.Odcedzić i gotować kolejne 20 minut.To będzie dobrze przechowywać w lodówce.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia19
KuchnieBBQGrill
Rodzaje PotrawSos
Magazyn