Tajski Kurczak z orzechami nerkowca
Tajski Kurczak z orzechami nerkowca może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 2,71 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 36g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Jeśli masz cukier, olej sezamowy, sos rybny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać orzechy nerkowca można śledzić to danie główne z Ciemna czekolada nerkowca budyń z kandyzowanymi nerkowca Crunch jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%, co jest solidne. Podobne przepisy to Tajski Kurczak Smażony Z Orzechami Nerkowca, Pikantny Kurczak Z Orzechami Nerkowca Przepis, oraz Pilaw ryżowy z kurczakiem i orzechami nerkowca.
Instrukcje
Rozgrzać olej sezamowy w woku i dodać orzechy nerkowca. Raz brązowy, przenieść orzechy nerkowca do miski. Odstawić.
Dodaj paprykę chile do wok, i sir smażyć przez 20 sekund. Wymieszać z kurczakiem, doprawić pieprzem i solą do smaku. Gotuj kurczaka, aż nie będzie już różowy. Wymieszać z sosem sojowym, sosem rybnym i cukrem. Dusić przez 5 minut, lub aż kurczak jest gotowane przez.
Wymieszać orzechy nerkowca i zieloną cebulę i mieszać smażyć przez 2 minuty.