Tajska Sałatka Z Chili
Przepis tajski stek Chili sałatka może zaspokoić Amerykański głód w około 41 minut. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 50 kalorii. Ten przepis służy 41 i kosztuje 36 centów za porcję. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka destylowanego octu heinz, fasola, serek philadelphia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Tajska Sałatka Stekowa z pieczonym Chili Mango Vinaigrette, Tajska Sałatka Stekowa w / słodki + pikantny Dressing Tahini i sezam Chili-Limonka nerkowce, oraz Crying Tiger (stek z grilla w stylu tajskim z suchym sosem Chili) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 204°.
Ser twarogowy pokroić na 8 plastrów; każdy plasterek pokroić po przekątnej na pół.
Umieścić w jednej warstwie na pergaminie pokryte blachy do pieczenia. Spryskać sprayem do gotowania.
Piec 10 min. albo aż do złotego brązu. Odstawić.
Włącz ustawienie piekarnika do pieczenia. Stek z broilu 6 do 8 min. z każdej strony lub do średniej doneness (160F).
Pokroić na cienkie plasterki.
Przykryj 6 talerzy zieleniną; wierzch z fasolą, kukurydzą, cebulą, serem śmietankowym i mięsem.
Wymieszać sos chili i 5 kolejnych składników; skropić sałatkami. Wierzch z orzechami.
Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Merlot, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir to moje najlepsze dania do steków. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.
Dziki I Dziki Ekshibicjonista Merlot
Ekshibicjonista jest pełen bogatych śliwek i damson owoców na nosie. Zastosowany dąb jest dyskretny na podniebieniu, w którym dominują bogate smaki czerwonych jagód, a jednocześnie prezentują subtelne, ziemiste niuanse. Wino jest eleganckie i jedwabiste z długim finiszem.