Tajny Składnik (Kawa): Kora Z Ciemnej Czekolady Espresso Bean
Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 397 kalorii, 5G białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Jeśli 1,89 zł za porcję wchodzi w twój budżet, sekretny składnik (Kawa): kora z ciemnej czekolady espresso Bean może być niesamowita bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis do wypróbowania. Ten przepis jest lubiany przez 51 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pokryte czekoladą ziarna espresso, czekoladę, instant espresso w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Sekretny składnik (Kawa): pieczone przegrzebki z Espresso Beurre Blanc, Kawa Palona Migdał + Tosty Kokos Ciemna Czekolada Kora, oraz Lody kawowe z ciemną czekoladą - sól morska Kora migdałowa.
Instrukcje
Rozpuść 10 uncji czekolady w podwójnym kotle nad gotującą się wodą, często mieszając, aż będzie gładka.
Ubić w proszku instant espresso.
Wlać na obręcz blachy do pieczenia wyłożone pergaminem do postaci szorstki 7-calowy przez 10-calowy prostokąt.
Umieść miskę z powrotem na podwójnym kotle i dodaj pozostałe 2 uncje czekolady.
Nacisnąć posiekane ziarna espresso delikatnie w prostokąt czekolady na pergaminie.
Wlać pozostałe 2 uncje roztopionej czekolady na górze, rozprowadzając równomiernie silikonową szpatułką. Pozostawić w lodówce do stwardnienia na 2 godziny. Włamać się do odłamków rękami.