Tagliatelle z Czerwonym prowansalskim Pistou

Tagliatelle z Czerwonym prowansalskim Pistou
Tagliatelle z Czerwonym prowansalskim Pistou może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 676 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,18 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać bazylii, suszone pomidory, Parmigiano reggiano, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Francuski w mgnieniu oka: Tagliatelle z kwiatkiem cukinii Pistou, SOS Pistou Prowansalski, oraz Prowansalska zupa jarzynowa (Soupe au Pistou).

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek wody do wrzenia. Podczas gdy woda się nagrzewa, zrób pistou.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
2
Dodaj czosnek do robota kuchennego i zmiażdż go na drobne kawałki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
3
Dodaj bazylii, suszone pomidory, Parmigiano Reggiano, oliwa z oliwek, i sól i pieprz do smaku. Blitz w robocie kuchennym, aż masz konsystencję pesto, skrobanie w dół boki miski raz, aby upewnić się, że wszystko jest równomiernie włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki1/4 żółtej Cebuli, Pokrojonej W Drobną Kostkę, Około 1/4 Szklanki
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomidory Heirloom, Posiekane, OpcjonalniePomidory Heirloom, Posiekane, Opcjonalnie
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Sól wrzącej wody, i gotować tagliatelle tylko przez około 4 protokół, aż tylko gotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
TagliatelleTagliatelle
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)(może Zastąpić Fontinę Lub Montasio)
5
Odcedzić, rezerwując 1 szklankę wody z makaronem. Wrzucić tagliatelle z pistou, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby, aby rozrzedzić SOS.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich3 łyżki Oleju Z Prażonych Orzechów Włoskich
TagliatelleTagliatelle
Puszka Włoskich Pomidorów W Puszce, NieodsączonychPuszka Włoskich Pomidorów W Puszce, Nieodsączonych
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia22
Magazyn