Tagliatelle w stylu Carbonara z grillowanymi szparagami i bułką tartą cytrynowo-ziołową
Tagliatelle w stylu Carbonara z grillowanymi szparagami i bułką tartą cytrynowo-ziołową może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 5,1 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 36g białka, 57g tłuszczu i w sumie 796 kalorii. Ten przepis z Foodnetwork ma 1 fanów. Czwartego Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i podnieś wino, bułkę tartą, pancettę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to drogie przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 74%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Makaron Carbonara ze szparagami, pancettą i bułką tartą z ziela cytryny, Grillowane Szparagi Z Chilli I Bułką Tartą Z Cytryny, oraz Grillowane Szparagi Z Bułką Tartą Z Ziela Cytryny.
Instrukcje
1
Podgrzej patelnię grillową na średnim ogniu. Lekko skrop szparagi EVOO, a następnie grilluj, aż zwęglą się, równomiernie zaznaczą i zmiękną, 7 do 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Kasztany Wodne, Julienne
2
Pokrój na 1-calowe kawałki pod kątem lub cienko pokrój, jeśli szparagi są grube.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
3
W międzyczasie zagotuj duży garnek osolonej wody na makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Podgrzej 1 łyżkę EVOO na małej patelni na średnim ogniu. Rozpuść masło w oleju; gdy się pieni, dodaj skórkę z cytryny, następnie dodaj bułkę tartą i mieszaj, aż się zwilży. Gotuj, od czasu do czasu mieszając, aż bułka tarta będzie głęboko złocista. Dodaj szczypiorek i pietruszkę i zdejmij z ognia.
Dodaj makaron do wrzącej wody i gotuj do al dente. Zarezerwuj 1 szklankę wody do gotowania tuż przed odsączeniem makaronu i ubij ją w żółtka, aby je temperować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany Grzybów
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Dodaj szparagi do mieszanki pancetty i podgrzej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
11
Odcedź makaron i dodaj go na patelnię ze szparagami i pancettą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
Wylej masę jajeczną na wierzch, wyłącz ogień i mieszaj przez 1 minutę, dodając ser w ciągu ostatnich kilku sekund. Podziel makaron na płytkie miski i posyp dużą ilością cytrynowo-ziołowej bułki tartej.