Tagliatelle con Spinaci e Funghi
Tagliatelle con Spinaci e Funghi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 538 kalorii, 21g białka, oraz 25 g tłuszczu. Na 2,65 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mielenie soli i pieprzu, ml mleka, obfite fety i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Aby zużyć mleko można śledzić to danie główne z Milky Way Brownie Bites jako deser. 10 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle z grzybowym Ragu), Tagliatelle Ai Funghi, oraz Tagliatelle paglian e fieno-słoma i siano tagliatelle dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać mleko w naczyniu do mikrofalówki i dodać pół cebuli, pieprzu i liść laurowy. Kuchenka mikrofalowa do ogrzania.
Roztopić masło na patelni, a następnie dodać mąkę. Mieszać, aż będzie dobrze połączone.
Dodawać trochę mleka na raz (za pomocą sitka) i ubijać, aż się wchłonie. Rób to, aż całe mleko zostanie zużyte. Dusić delikatnie przez kilka minut.
Dodać ser i ubijać, aż się rozpuści. SOS doprawiamy solą i pieprzem. Utrzymuj go w cieple, dopóki nie będzie to wymagane.
Po rozpoczęciu sosu. Makaron ugotować zgodnie z instrukcją.
Podsmażyć grzyby w oliwie z oliwek z czosnkiem, aż będą miękkie i soczyste. Doprawić dużą ilością czarnego pieprzu, aby uzyskać wspaniały smak.
Szpinak opłucz w durszlaku, a następnie zalej czajnikiem wrzącej wody, aby zwiędł szpinak.
Wlej trochę zimnej wody, aby nie poparzyć rąk, a następnie wyciśnij nadmiar płynu. Lubię go osuszyć teatowelem, a także przed posiekaniem.
Gdy makaron będzie gotowy, odcedzić, następnie zalać sosem serowym i wymieszać ze szpinakiem i grzybami.
Podawać w miseczkach posypanych kruchym serem feta i dobrą tarką z czarnego pieprzu.