Anyż Gwiaździsty Wieprzowy

Anyż Gwiaździsty Wieprzowy
Wieprzowina z anyżu gwiazdkowego jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.73 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 40g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 276 kalorii. Jeśli masz pięć przypraw w proszku, sól i pieprz, brązowy cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać anyż Gwiaździsty, można śledzić to danie główne z Mini Star-Bułeczki Anyżowe jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Star Anyż Duszony Gulasz Wieprzowy, Pieczona łopatka wieprzowa z anyżem gwiazdkowym i sosem sojowym, oraz Schab Z Anyżu Gwiazdkowego Z Morelami I Szalotką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
2
W małej misce wymieszać bulion z sherry, sosem sojowym, brązowym cukrem, anyżem gwiazdkowym, czosnkiem i pięciopalczastym proszkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dietetyczna Soda KremowaDietetyczna Soda Kremowa
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych6 Bułek Z Nasionami Sezamu, Podzielonych
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
4
Doprawić wieprzowinę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
5
Rozgrzać olej w dużej emaliowanej żeliwnej zapiekance.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
6
Dodać wieprzowinę i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane na całym, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
7
Dodaj mieszaninę sosu i doprowadzić do wrzenia, skrobanie się wszelkie rumiane kawałki z dna zapiekanki. Przykryć szczelnie i gotować na małym ogniu przez około 3 godziny, obracając pieczeń co 30 minut, aż bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
8
Wyjmij wieprzowinę i gotuj sos, aż zmniejszy się do 1 szklanki, około 5 minut. Odrzuć sznurki. Pociągnij wieprzowinę na długie strzępy i wróć do zapiekanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
9
Udekorować kolendrą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
10
Do zrobienia kotlety wieprzowe z anyżu gwiazdkowego
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Scotch Bonnet Chile, PosiekaneScotch Bonnet Chile, Posiekane
11
Wlać mieszaninę sosu do dużej plastikowej torebki zamykanej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
12
Dodać kotlety i marynować w lodówce przez co najmniej 2 godziny lub do 8 godzin.
13
Kotlety odsączyć, osuszyć i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
14
Rozgrzać olej na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Dodać kotlety wieprzowe i gotować na umiarkowanie dużym ogniu, obracając od czasu do czasu, aż rumiane i gotowane przez, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
16
Podawać kotlety wieprzowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn