Przepis Sweet Potato and Black Bean Tacos jest gotowy w około 40 minut i zdecydowanie jest super Wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Na 1,27 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 457 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś kapustę, mielony kminek, stare tortille z mąki el i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 80%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tacos Z Czarną Fasolą I Słodkimi Ziemniakami, Tacos Z Czarną Fasolą I Słodkimi Ziemniakami, oraz Tacos ze słodkimi ziemniakami i czarną fasolą.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. linia 15x10x1-calowy patelni z folii lub gotowania pergaminu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, wrzucić słodkie ziemniaki z 1 łyżką oleju, kminek i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Ziemniaki
Kminek
Sól
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Umieść ziemniaki w jednej warstwie na patelni. Pieczeń 30 minut lub do miękkości i światło złoty brąz wokół krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
4
Tymczasem, w średniej misce, wymieszać kwaśną śmietanę, połowę soku z limonki i 1 łyżka Chipotle chiles (dodać więcej chiles dla spicier slaw).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
Sok Z Limonki
Kwaśna śmietana
Papryka Chili
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dodać pokrojoną kapustę; wrzucić do herbu. Okładka; przechowywać w lodówce do czasu serwowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
6
W 10-calowej patelni, ciepło Pozostałe 1 łyżka oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Dodać czosnek; gotować i mieszać 30 sekund lub aż lekko tosty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek
8
Dodać czarną fasolę; gotować, od czasu do czasu mieszając, aż do całkowitego ogrzania. Wymieszać z pozostałym sokiem z limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czarna Fasola
Sok Z Limonki
9
Aby zebrać tacos, łyżka słodkich ziemniaków i czarnej fasoli na każdej rozgrzanej tortilli. Top z chipotle slaw i kolendry. Złożyć tortilla na pół nad nadzieniem.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Cuvaison Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 29 dolarów za butelkę.