Tacos wieprzowe z kukurydzą-Jicama Salsa i Guacamole
Przepis wieprzowe Tacos z kukurydzą-Jicama Salsan i Guacamole może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,79 zł za porcję. To danie główne ma 362 kalorie, 30g białka, oraz 12g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, fasolę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Tacos Wieprzowe Z Guacamole I Salsa Verde, Grillowane Tacos wieprzowe z meksykańską salsą kukurydzianą, oraz Grillowane Tacos wieprzowe z letnią kukurydzą i salsą z nektarynki dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Aby przygotować salsę, połączyć kukurydzę, jicama, czarna fasola, kolendra,1 łyżka soku, 1/4 łyżeczki kminku i 1/4 łyżeczki soli w małej misce; wrzucić delikatnie połączyć. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
(Handlowiec Joe'a )
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Aby przygotować guacamole, połączyć awokado, 1 1/2 łyżki soku i 1/4 łyżeczki soli w małej misce; zacieru widelcem, aż dobrze wymieszane. Wymieszać z pomidorem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Rozprowadzić około 1 1/2 łyżki guacamole na każdej tortilli; top każdej tortilli z około 1/4 szklanki wieprzowiny i około 2 łyżki salsy. Fold tortille na pół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dogi, Grillowane
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Archery Summit Willamette Valley Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.9 z 5 gwiazdek i cena około 40 dolarów za butelkę.