Tacos Rybne Z Ogórkowym Smakiem
Przepisowe Tacos z rybami z ogórkowym smakiem może zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 6 minut. Ten przepis służy 20 i kosztuje $1.05 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 86 kalorii, 11g białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. 265 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka tortille kukurydziane, ogórek, sól koszerna i pieprz, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest super. Spróbuj Indyjska ryba przyprawiona z ogórkowym smakiem, Grillowane Tacos rybne z pomidorowo-zieloną cebulą, oraz Salsa ogórkowa: idealna do Tacos rybnych dla podobnych receptur.
Instrukcje
Grill rozgrzany do wysokości; grill olejowy. Przyprawić rybę kolendrą, łyżeczką soli i łyżeczką pieprzu i grillować aż do ugotowania, 1 do 2 minut na stronę. Break into pieces.In średniej miski, rzodkiewki i ogórek wrzucić z sokiem z limonki, olej, i łyżeczki soli i pieprzu.
Podawać ryby w tortille z ogórkiem smak, kolendra, śmietana, i wapna kliny.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.