Cztery-Herb Tabbouleh może być tylko middl eastern przepis, którego szukasz. Ten wegański przepis służy 45 i kosztuje 37 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 30 kalorii. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś wodę, szczypiorek, delikatne płaskie liście pietruszki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Cytryna i świeże zioła Tabbouleh, Baby Tomato and Fresh Herb Tabbouleh, oraz Tabbouleh dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W średnim rondlu, podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek z ząbkami czosnku i gotować na umiarkowanym ogniu, aż czosnek jest lekko rumiane w miejscach, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać izraelski kuskus i gotować, mieszając, aż lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kuskus Izraelski
3
Dodać wodę, doprawić solą i doprowadzić do wrzenia. Przykryć i gotować na małym ogniu, aż kuskus będzie miękki i woda zostanie wchłonięta, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Wybierz ząbki czosnku z kuskusu i zmiażdż je na pastę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta
5
Przenieść pastę czosnkową do dużej miski i ubić sok z cytryny i pozostałą 1/4 szklanki plus 2 łyżki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem i wymieszać z kuskusem. Przechowywać w lodówce przez 10 minut, tylko do momentu, gdy nie będzie już ciepłe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Do 3 łyżek Posiekanej Natki Pietruszki
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Posiekany Krystalizowany Imbir I Posiekana świeża Mięta