Lemon & parsley tabbouleh to danie główne ze Środkowego Wschodu. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 576 kalorii, 33g białka, oraz 42g tłuszczu każdy. Na 5,78 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 4 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Mieszanka zakonserwowanych cytryn, kostka bulionu warzywnego, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 86%. Podobne przepisy to Pietruszka Tabbouleh, Granat - Pietruszka Tabbouleh, oraz Cytryna i świeże zioła Tabbouleh.
Instrukcje
1
W żaroodpornej misce z pokruszoną kostką bulionu i czosnkiem umieść pszenicę lub kuskus, zalej wrzącą wodą do przykrycia, a następnie odstaw na 30 minut na bulghar lub 10 minut na kuskus.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pszenica
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Jeśli używasz pszenicy bulghar, dokładnie odcedzić, lub puchnąć kuskus widelcem. Pozostałe składniki wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Zewnętrznych Liści Z Dużej Cykorii
Pszenica
3
Serwować, chill aż potrzebne, lub zobaczyć sugestie, prawo.
4
Aby zrobić z kozim serem, wymieszać pokruszony kozi ser i dużą szczyptę płatków chilli z dużą ilością czarnego pieprzu. Podzielić na miski i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Ser Kozi
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
5
Aby zrobić z grillowanym halloumi, podgrzej 1 łyżkę oleju w patelni nieprzywierającej. Grubo pokroić ser halloumi i smażyć na dużym ogniu przez 2-3 min z każdej strony, lub aż zmięknie i złocisty. Drobno posiekać małe zakonserwowane cytryny do sałatki. Podziel miski. Top z plasterkami sera i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cytryna Konserwowana
Kilka świeżych Liści Mięty
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Świeże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego