Słodko-kwaśny duszony mostek
Przepis słodko-kwaśny duszony mostek może zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 30 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 58g białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 618 kalorii. Ten przepis służy 10 i kosztuje $3.87 za porcję. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Mieszanka cebuli, goździki z 1 główki czosnku, brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 85%. Spróbuj Na Słodko I Słono Duszony Mostek, Duszony mostek ze słodkimi ziemniakami, oraz Mostek słodko-kwaśny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 200 stopni F.
Natrzyj mostek obficie solą i olejem roślinnym.
Rozgrzać dużą patelnię saute na średnim ogniu.
Dodaj olej roślinny, aby równomiernie pokryć patelnię, a gdy olej jest gorący i dopiero zaczyna palić, dodaj mostek i brązowy po obu stronach.
Przenieść mostek do płytkiego naczynia do pieczenia.
Dodać warzywa do patelni saute. Gotować, aż brązowieją i zacząć zmiękać, o 5 protokół. Następnie wlać warzywa na mostek.
Pomidory, cukier, bulion i ocet ubić w misce do miksowania, a następnie wlać do tej samej patelni. Gotować przez kilka minut, aby uzyskać cały smak z patelni, a następnie wlać mostek. Powinna być co najmniej 3/4 drogi zanurzonej w cieczy. Przykryć naczynie luźno folią aluminiową i piec przez 8 do 10 godzin, aż stanie się miękkie i mięso zacznie się rozpadać. Pokroić cienko i podawać z warzywami i płynem do gotowania.