Słodko-Kwaśna Zupa Z Zielonej Fasoli
Słodko-kwaśna zupa z zielonej fasoli może być tylko zupą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 4G białka, oraz 2G tłuszczu. Na 1,38 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. 8 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz paprykę, rosół z kurczaka, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Zupa Fasolowa Słodka Zielona (Mung) , Frozen Green Bean Fix Up-kwaśna śmietana i boczek, oraz Słodko-kwaśna fasolka szparagowa.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i fasolkę szparagową w dużym garnku.
Ziemniaki i fasolkę szparagową zalać wystarczającą ilością wody, aby przykryć i doprawić solą i pieprzem; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średnio-niskie i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Miejsce boczek na dużej patelni; gotować i mieszać na średnim ogniu, aż równomiernie rumiane, o 10 protokół. Wymieszać mąkę z boczkiem, aż mąka utworzy pastę, 2 do 3 minut.
Wymieszać mieszaninę boczku do mieszaniny ziemniaków; doprowadzić do wrzenia i gotować, aż zgęstnieje, 5 do 10 protokół.
Ocet i cukier wymieszać do zupy.