Słodkie Ziemniaki Latkes
Need a dairy free side dish? Słodkie ziemniaki Latkes może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 158 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 45. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, sól koszerną, sos jabłkowy o zapachu tymianku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie Ziemniaki Latkes, Słodkie Ziemniaki Latkes, oraz Słodkie Ziemniaki Latkes dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać olej na głębokość 1/4 cala na dużą patelnię i podgrzać na średnim ogniu do 35
Połącz ziemniaki i zieloną cebulę w dużej misce.
Posypać panko, mąką i solą; delikatnie wymieszać. Wymieszać z jajkami.
Drop mieszaniny ziemniaków, w partiach, przez 1/4 cupfuls do gorącego oleju na patelni; lekko spłaszczyć każdy z łopatką lub widelcem. Gotować 2 do 3 protokół z każdej strony lub do lekko rumiane.
Spuścić latkes na stojaku drucianym nad ręcznikami papierowymi. Trzymaj ciepło na stojaku z drutu w patelni z galaretką w piekarniku 200.
Podawać natychmiast z sosem jabłkowym o zapachu tymianku.