Słodkie ziemniaki faszerowane krewetkami i salsą

Słodkie ziemniaki faszerowane krewetkami i salsą
Słodkie ziemniaki nadziewane krewetkami i salsą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 14g białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz kolendra, krewetki, Indyk kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa Faszerowana Słodkimi Ziemniakami Z Czarnej Fasoli, Pieczone nadziewane krewetki z Salsan i Guacamole, oraz Ziemniaki Faszerowane Krewetkami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki przebić widelcem i ułożyć na papierowych ręcznikach. Kuchenka mikrofalowa na wysokim 8 minut; obrócić ziemniaki po 4 minutach. Brązowy 1/4 Puchar kielbasa w nonstick patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj krewetki; smażyć 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
3
Zdjąć z ognia; wymieszać z salsą. Rozetnij każdego ziemniaka wzdłuż. Popchnij końce do wewnątrz, aby utworzyć kieszeń. Stuff mieszanki krewetek do każdego. Każdy ziemniak polać 1/2 łyżki kwaśnej śmietany; posypać łyżeczką kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Stoltz Organic Pinot Noir z 5 na 5 gwiazdek wydaje się być dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Stoltz Organic Pinot Noir
Stoltz Organic Pinot Noir
Ten Pinot dobrze prezentuje się z głębokim bogatym kolorem i kwiatowym aromatem dla organicznego wąwozu Columbia Pinot noir. Wszystko jest po to, aby to wino powitało lata starzenia się lub było pijane na miejscu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia32
Magazyn