Słodkie ziemniaki faszerowane krewetkami i salsą
Słodkie ziemniaki nadziewane krewetkami i salsą może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 2 i kosztuje 1,76 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 271 kalorii, 14g białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz kolendra, krewetki, Indyk kiełbasa, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 55%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Salsa Faszerowana Słodkimi Ziemniakami Z Czarnej Fasoli, Pieczone nadziewane krewetki z Salsan i Guacamole, oraz Ziemniaki Faszerowane Krewetkami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ziemniaki przebić widelcem i ułożyć na papierowych ręcznikach. Kuchenka mikrofalowa na wysokim 8 minut; obrócić ziemniaki po 4 minutach. Brązowy 1/4 Puchar kielbasa w nonstick patelni na średnim ogniu.
Dodaj krewetki; smażyć 2 minuty.
Zdjąć z ognia; wymieszać z salsą. Rozetnij każdego ziemniaka wzdłuż. Popchnij końce do wewnątrz, aby utworzyć kieszeń. Stuff mieszanki krewetek do każdego. Każdy ziemniak polać 1/2 łyżki kwaśnej śmietany; posypać łyżeczką kolendry.