Słodkie, Słone, Cukierki Frito
Słodkie, słone, Frito Candy może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 290 kalorii. Na 48 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Ten przepis jest lubiany przez 1508 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz masło, półsłodkie chipsy czekoladowe, opcjonalnie: orzeszki ziemne i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Słodkie I Słone Cukierki, Garnek Crock Słony Słodki Cukierek, oraz Słodkie I Słone Cukierki Kubki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F i linii 13×9 calowy patelni z pergaminem lub bez trzymać (Wydanie) folii.
Umieść precle w robocie kuchennym i tętno do złamania – nie sproszkuj.
Dodać Fritos do procesora i podzielić je z precelkami. Wrzuć do patelni. Rozpakuj kubki z masłem orzechowym i wrzuć je do mieszanki. Powinien wyglądać podobnie, pamiętając, że jest to połowa partii.
Masło umieścić w rondlu nieprzywierającym i rozpuścić na średnim ogniu. Po rozpuszczeniu masła wymieszać z brązowym cukrem. Doprowadzić mieszaninę do pełnego wrzenia i gotować przez 1 minutę, mieszając raz lub dwa razy.
Wlać mieszaninę Frito i piec przez 8 minut.
Wyjąć patelnię z piekarnika i posypać chipsami czekoladowymi na gorących cukierkach. Wróć do piekarnika na 1 minutę, aby zmiękczyć wióry.
Rozłóż zmiękczone kawałki czekolady na batonach.Schłodzić w temperaturze pokojowej, aż poczujesz, że patelnia jest na tyle chłodna, że można ją przenieść do lodówki, a następnie przenieść do lodówki, aby ustawić czekoladę. Gdy czekolada jest ustawiona, podnieś z patelni i rozbij cukierki tak, jak migdałowe toffi. Możesz zjeść go na zimno lub pozwolić mu wrócić do temperatury pokojowej. Nie musi być w lodówce.