Słodkie Grillowane krewetki z sosem kolendrowym

Słodkie Grillowane krewetki z sosem kolendrowym
Jeśli 32 grosze za porcję spada w budżecie, Słodkie Grillowane krewetki z sosem kolendry zanurzenie może być niesamowite bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 35 porcji z 47 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Mieszanka brązowego cukru, sok z cytryny, kolendra i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Grillowane krewetki z sosem kolendrowym, Cilantro Lime Grillowane krewetki z kremowym sosem z awokado, oraz Chrupiące Krewetki Sajgonki Z Sosem Kolendrowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść krewetki i opatrunek w zamykanej plastikowej torbie; szczelnie zamknij i wstrząśnij, aby dobrze wymieszać. Przechowywać w lodówce 20 min. do marynowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę1 Szklanka Kurczaka Z Rożna Pokrojonego W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
5 kolejnych składników zmiksować w blenderze na gładką masę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać do małej miseczki; przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Rozgrzej nasmarowany grill do średnio-wysokiej temperatury.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Wyjąć krewetki z marynaty; wyrzucić marynatę. Włócznia 1 Krewetka na każdym z 24 małych drewnianych szpikulców (3-calowe długości.) Grilluj krewetki 5 do 7 min. albo aż do różu, obracając się raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać z mieszanką kolendry jako sosem do zanurzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do ZanurzaniaSos Do Zanurzania
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek

Polecane wino: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje na krewetki. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje35
Ocena Zdrowia0
Magazyn