Szynka Pieczona Z Miodem (Wielkość Tłumu)

Szynka Pieczona Z Miodem (Wielkość Tłumu)
Szynka pieczona w miodzie (wielkość tłumu) może być dobrym przepisem na rozszerzenie kolekcji dań głównych. Ten przepis służy 12. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 573 kalorie, 49g białka, oraz 38 g tłuszczu na porcję. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz mielone goździki, mieloną musztardę, miód i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%. Spróbuj Szynka Pieczona Z Miodem (Wielkość Tłumu), Sałatka Owocowa Miodowo-Limonkowa (Wielkość Tłumu), oraz Szynka pieczona z brązową glazurą cukrową (wielkość tłumu) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść szynkę, grubą stroną do góry, na stojaku w płytkim pieczeniu. Włóż termometr do mięsa do powierzchni szynki pod niewielkim kątem lub przez koniec szynki, aby końcówka znajdowała się w środku najgrubszej części szynki i nie dotykała kości ani tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
KościKości
MięsoMięso
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
2
Piec 12 do 16 minut na funt w piekarniku 163° lub aż termometr czyta120.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
3
Wyjąć szynkę z piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Wlać kapiele z patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Usunąć skórę z szynki.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
6
Wytnij lekko tłustą powierzchnię szynki w jednolite kształty diamentów; włóż cały goździek do każdego diamentu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki CałeGoździki Całe
SzynkaSzynka
7
Wymieszać miód, musztardę i zmielone goździki; posmarować szynką. Piecz ok. 20 minut dłużej lub aż termometr wskaże 57°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Goździki MieloneGoździki Mielone
MusztardaMusztarda
MiódMiód
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
8
Przykryć szynkę namiotem z folii aluminiowej i odstawić około 10 minut lub aż termometr czyta 60°.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzynkaSzynka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia18
Magazyn