Szynka Glazurowana Miodem
Szynka z miodem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 1171 kalorii, 66g białka, oraz 67 g tłuszczu każdy. Na 2,32 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Udaj się do sklepu i odbierz gotową do jedzenia szynkę, masło, miód i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczona Jagnięcina Z Miodem W Sosie Miodowo-Miętowym, Honey Lime Glazed Salmon / / miód dla hunny, oraz Szynka Glazurowana Miodem.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Szynka Ocena, i ogier z całych goździków.
Umieść szynkę na patelni wyłożonej folią.
W górnej połowie podwójnego kotła podgrzej syrop kukurydziany, miód i masło. Utrzymuj glazurę ciepłą podczas pieczenia szynki.
Polewamy szynką i pieczemy 1 godzinę i 15 minut w nagrzanym piekarniku. Szynka Baste co 10 do 15 minut z polewą miodu. Podczas ostatnich 4 do 5 minut pieczenia, włącz brojlery karmelizować glazury.
Wyjąć z piekarnika i odstawić na kilka minut przed podaniem.