Szynka Chrzanowo-MIODOWA
Chrzan i szynka z miodem mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 10,82 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 70% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 6676 kalorii, 491G białka, oraz 381g tłuszczu. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz chrzan, mielone goździki, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać goździki ziemi można śledzić to danie główne z Chleb Dyniowy jako deser. 9 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 93%, co jest niesamowite. Podobne przepisy to Klon Chrzan Szkliwiony Buraki, Łosoś szkliwiony jabłkiem i chrzanem, oraz Chrzan Glazurowany Grillowane Skrzydełka Z Kurczaka.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Szynkę pokroić w plastry o grubości 1/4 cala i ponownie połączyć plastry w kształcie oryginalnej szynki, używając Sznurka kuchennego.
Umieść szynkę na stojaku ustawionym na patelni do pieczenia.
Wymieszać miód i goździki razem w misce i skropić mieszaninę miodu na szynce.
Szynkę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 1 godzinę i 15 minut, często fastrygując kapiącą patelnią.
W misce wymieszać brązowy cukier, chrzan i sok z cytryny. Szynkę Baste z chrzanu glazury, pozwalając glazury kapać między plastrami.
Kontynuuj pieczenie, aż glazura ustąpi, szynka rumiana, i natychmiastowy odczyt mięsa termometr włożony do środka plasterki szynki czyta co najmniej 140 stopni F (60 stopni C), 25 do 30 więcej minut.