Szybkie Pufy Mostkowe

Szybkie Pufy Mostkowe
Szybkie Pufy mostka mogą być tylko Żydowskie przepis, którego szukasz. To danie główne ma 293 kalorie, 32G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 1,96 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Chanuka. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i podnieś sól, ciasto francuskie, pieprz i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Szybkie Chrupki Serowe, Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, oraz Szybka Wskazówka: Zamrażanie Łososia Na Szybkie Posiłki.

Instrukcje

1
Rozdrobnić około 10 uncji gotowanej wołowiny mostek lub chuck (około 2 szklanki). Ubij 1 duże jajko z 1 łyżką wody, aby zmiksować.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mostek WołowyMostek Wołowy
WodaWoda
JajkoJajko
2
Na lekko posypanej mąką powierzchni, za pomocą wałka do ciasta z mąką, zwiń 1 arkusz rozmrożonego mrożonego ciasta francuskiego (Pół 3 uncji. pakiet) w prostokąt o grubości 1/16 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FrancuskieCiasto Francuskie
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
3
Pokroić w 3-calowe kwadraty.
4
Kopiec o 1 łyżka mostek w środku każdego kwadratu. Wierzch z 1/2 łyżeczki przygotowanej cebuli chutney i 1/8 łyżeczki świeżych liści tymianku; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
Sól I PieprzSól I Pieprz
Sugestia Podania: Sałata I Pokrojone PomidorySugestia Podania: Sałata I Pokrojone Pomidory
CebulaCebula
5
Wyciągnij rogi ciasta nad nadzieniem i nakładać; blaty pędzla z ubitym jajkiem do uszczelnienia. Ustawić na blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałym arkuszem ciasta francuskiego, aby rozwałkować, wyciąć, napełnić i zamknąć więcej chrupek. Ustaw na innej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
RolkaRolka
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Piec w piekarniku 375 na złoty kolor, 16 do 19 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia52
Magazyn