Szybkie Kimchi
Przepis szybkie Kimchi może zaspokoić swoje Koreańskie pragnienie w około 5 godzin. Na 2,39 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta przystawka ma 170 kalorii, 7G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz Azjatycki sos rybny, szalotki, nasiona sezamu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest świetne. Spróbuj Sałatka Kimchi Aka Szybkie Kimchi, Szybkie Kimchi, oraz Szybkie Kimchi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ćwiartka kapusty wzdłuż, a następnie pokroić w poprzek na 2-do 3-calowe kawałki. Wrzucić 3 łyżki soli w dużej misce i odstawić, rzucając od czasu do czasu, 2 godziny.
Kapustę dobrze opłukać, następnie odcedzić. Wycisnąć nadmiar wody rękami i przenieść do dużej miski.
Przecier czosnkowo-imbirowy z sosem rybnym i octem w blenderze na gładką masę, następnie zalać kapustą.
Dodaj szalotki, nasiona sezamu i płatki czerwonej papryki i wrzucić do herbu.
Obrać gruszkę, następnie zetrzeć na dużych otworach tarki pudełkowej (unikać rdzenia i nasion).
Dodaj do mieszanki kapusty i dobrze wrzucić. Marynować co najmniej 1 godzinę.
Kimchi trzyma, schłodzone w hermetycznym pojemniku, 1 miesiąc (smak będzie silniejszy).