Szybki, Bogaty Wywar Wołowy
Szybki, bogaty Pressure-Cooker wołowina Stock może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 327 kalorii, 19g białka, oraz 26g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 9 i kosztuje 97 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz pastę pomidorową, mięsiste kości szpiku wołowego, golonki wołowe i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Kurczak w szybkowarze, Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), oraz Peklowana wołowina i kapusta (Wolnowar lub szybkowar) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pastę pomidorową rozetrzeć równomiernie na kościach i trzonkach; umieścić na dużej patelni do pieczenia.
Dodaj seler, marchew, i cebula na patelni; lekko płaszcz z gotowania sprayu.
Piec w 500 przez 30 minut.
Przenieść mieszaninę kości do 6-lub 8-quart Szybkowar; dodać pieprz, liście laurowe,i pietruszka.
Wlać 8 szklanek wody na mieszaninę. Zamknij pokrywę bezpiecznie i doprowadzić do wysokiego ciśnienia w wysokiej temperaturze. Zmniejszyć ciepło do średniego lub poziomu potrzebnego do utrzymania wysokiego ciśnienia; gotować przez 35 minut.
Usuń z ciepła; uwolnij ciśnienie przez odpowietrznik pary lub umieść kuchenkę pod zimną bieżącą wodą, aby uwolnić ciśnienie.
Zdjąć pokrywę i odstawić na 20 minut. Przecedzić materiał przez sito wyłożone gazą do dużej miski, naciskając ciała stałe w celu uwolnienia nadmiaru wilgoci. Wyrzucić ciała stałe. Przykryć i schłodzić przez noc. Odtłuścić zestalony tłuszcz z powierzchni; wyrzucić.
Uwaga: przechowywać w lodówce do 1 tygodnia lub zamrażać do 3 miesięcy.