Szybka Zupa Kukurydziana
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na zupy, więc dać szybkie kukurydza Chowder spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 169 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 80 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz pasek boczku, pietruszkę, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Quick Raw Corn Chowder, Szybka Zupa Kukurydziana, oraz Quick Potato Corn Chowder dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu, gotować boczek, aż chrupiące. Używając łyżki szczelinowej, Usuń na papierowy ręcznik, aby osuszyć.
Podsmażyć cebulę w kapiących do miękkości.
Dodać bulion, wodę i ziemniaki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 15 minut lub aż ziemniaki będą miękkie.
Wymieszać kukurydzę, 3/4 szklanki mleka, sól i pieprz.
Mąkę połączyć z pozostałym mlekiem, aż będzie gładka; stopniowo dodawać do zupy. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.
W razie potrzeby udekoruj boczkiem i pietruszką.