Łosoś Meksykański
Łosoś meksykański może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 329 kalorii, 35g białka, oraz 18g tłuszczu na porcję. Na 4,43 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz limonkę, pomidor, mielone ziele angielskie i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać zmielony cynamon, można śledzić to danie główne z Cynamonowe Twisty jako deser. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Ogólnie ten przepis zarabia doskonała spoonacular ocena 86%. Meksykańska Sałatka Z Grillowanego Łososia, Meksykańskie QUESADILLAS z łososia z sosem śmietanowym z awokado, oraz Sałatka z łososia nadziewana awokado ... z meksykańskim akcentem są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W średniej, niereaktywnej misce wymieszaj oliwę z oliwek, sok z 2 limonek, pieczoną czerwoną paprykę, czosnek, ziele angielskie, cynamon, kminek, cukier, sól i pieprz.
Steki z łososia umieścić w misce i natrzeć mieszaniną. Przykryć i marynować w lodówce co najmniej 1 godzinę.
Rozgrzej brojlery. Ułóż steki z łososia na średniej patelni brojlerów i piecz od 3 do 5 minut z każdej strony, aż mięso będzie łatwo płatkowane widelcem.
W małej misce wymieszać pomidorowe kliny i zieloną cebulę.
Podawać łososia z mieszanką pomidorową i sałatą.