Miso Salmon

Miso Salmon
Łosoś Miso może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 566 kalorii, 51g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 6,78 zł / porcja, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jeśli masz wodę, nasiona sezamu, sos sałatkowy sojowo-imbirowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać sos sałatkowy można śledzić to danie główne z Jedna Miska Ciasta Czekoladowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Miso Salmon, Miso Salmon, oraz Łosoś Miso Foliowany.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (200 stopni C). Wypełnij dużą patelnię około 1 cala wody i doprowadzić do wrzenia. Kłusować ryby tylko do gotowane na zewnątrz, o 2 minut na stronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
PiekarnikPiekarnik
2
Przelać filety na patelnię brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
3
W małej misce wymieszaj pastę miso, sake, brązowy cukier, nasiona sezamu, olej sezamowy, wodę, sos sałatkowy i ocet ryżowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SałatkowySos Sałatkowy
Ocet RyżowyOcet Ryżowy
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MisoMiso
Olej SezamowyOlej Sezamowy
WodaWoda
Japoński Sos SezamowyJapoński Sos Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Rozłóż to na wierzchu filetów z łososia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety Z łososiaFilety Z łososia
Piersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze SkórąPiersi Z Kurczaka, Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
5
Piec przez 15 minut w nagrzanym piekarniku, lub aż prawie gotowane przez. Przełącz piekarnik na broil, i broil aż do góry jest rumiane i bąbelkami, o 5 Więcej minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Filety pokroić na porcje do podania.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś można łączyć z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Z perspektywy czasu wina Chardonnay z 4.7 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.
Win Chardonnay
Win Chardonnay
Nasz 2018 Chardonnay pochodzi z winnic w Carneros i Oak Knoll. Fermentowane w stali nierdzewnej, a następnie starzone przez trzy miesiące na osadzie w neutralnym francuskim Dębie, wino wykazuje dużą kwasowość, wagę i smak. Ten 100% Chardonnay wykazuje kwasowość Zwykle zarezerwowaną tylko dla Win ze stali nierdzewnej. To pięknie wyważony Chardonnay.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia36
Magazyn