Szybka Paella
Szybkie Paella może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 551 kalorii, 28g białka, oraz 26g tłuszczu każdy. Na 1,73 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz chorizo, papryka, oliwa z oliwek, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 29 minut. Ogólnie ten przepis zarabia awesome spoonacular wynik 80%. Spróbuj Szybka Paella, Szybka Paella, oraz Szybka Paella dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać holenderski piekarnik na średnim ogniu.
Dodaj olej do patelni; zawirować do płaszcza.
Dodaj chorizo do patelni; smażyć 1 minutę lub aż lekko rumiane, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj ryż do patelni; smażyć 1 minutę, często mieszając. Wymieszać w soli, papryka, i pieprz; smażyć 30 sekund.
Dodaj 1 1/2 szklanki wody i pomidorów; doprowadzić do wrzenia. Przykryć, zmniejszyć ogień do medium i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryż będzie miękki i ciecz jest prawie wchłaniany.
Zamieszaj w edamame. Nestle małże do mieszanki ryżu. Przykryć i gotować 4 minuty lub do otwarcia małże i płyn jest wchłaniany.
Zdjąć z ognia. Nieotwarte małże należy wyrzucić.
Nuta wina: pomyśl różowy dla paelli. Crisp, dry Beckmen 2009 Purisima Mountain Vineyard Grenache Ros (Santa Ynez Valley, $1
ma żywe czerwone owoce i przyprawy na pokrycie wędzonej papryki i chorizo. Wielka kwasowość utrzymuje się z pomidorami, a bogata Tekstura owija się wokół Małży. -- Sara Schneider