Szparagowe Bułeczki Z Parmezanem

Szparagowe Bułeczki Z Parmezanem
Szparagowe bułeczki z parmezanem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 42 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej truflowy, żółtka, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szparagowe Bułeczki Z Parmezanem, Ciasto ze szparagami i parmezanem, oraz (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozłóż arkusze ciasta i podziel na połowę każdego równolegle do linii zagięcia.
2
Rozwałkować 1 połowę (zachować pozostałe 3 połówki schłodzone, pokryte folią) do prostokąta 20-na 7-calowy z mąką wałek do ciasta na dobrze mąki powierzchni. (Ciasto lekko skurczy się po zrolowaniu.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny6 Do 8 Dużych śliwek (około 1 1/2 Funta), Pokrojonych W 1/4-calowe Kliny
3
Usuń nadmiar mąki z powierzchni roboczej i obu stron ciasta, a następnie przyciąć wszystkie krawędzie ostrym nożem, aby wyrównać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 żółty Owocowy Roll-up1 żółty Owocowy Roll-up
4
Pokrój poprzecznie na 6 prostokątów (6 1/2 o 3 cale).
5
Posmaruj prostokąty myciem jajkiem i posyp je równomiernie 1 łyżką sera, pozostawiając 1/2 cala obramowania na długich bokach.
Składniki, których będziesz potrzebować
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
6
Ułóż łodyżkę szparagów wzdłuż 1 długiego boku, a następnie zwiń szparagi w cieście, naciskając szew, aby uszczelnić. Zrobić więcej roladek z pozostałym ciastem, serem i szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar4-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
7
Ułóż rolki, szew boki w dół, około 1 cala od siebie na lekko naoliwionych blach do pieczenia i szczotki górnej i boków lekko z mycia jaj. Bułki schłodzić, aż ciasto będzie jędrne, co najmniej 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do CiastOpakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
8
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
9
Bułki piec partiami w środku piekarnika, aż nadmuchane i złocisty, o 16 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
10
Przenieść metalową szpatułką na deskę do krojenia i przyciąć około 1/2 cala od końców. Przekrój każdą rolkę o połowę w poprzek, a następnie, zaczynając od około 1/2 cala od każdego końca, przeciąć każdą sekcję po przekątnej na pół (patrz zdjęcie, naprzeciwko). Roladki szparagów ułożyć na końcu, 2 na 2 na półmiskach i skropić każdą kroplą oleju truflowego (jeśli używasz).
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej TruflowyOlej Truflowy
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 Duże Precle Oblane Jogurtem4 Duże Precle Oblane Jogurtem
11
Podawać na ciepło.
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje96
Ocena Zdrowia2
Magazyn