Szparagowe Bułeczki Z Parmezanem
Szparagowe bułeczki z parmezanem wymagają ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 96 porcji z 42 kalorie, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz olej truflowy, żółtka, parmigiano-reggiano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Szparagowe Bułeczki Z Parmezanem, Ciasto ze szparagami i parmezanem, oraz (not)sausage Rolls - francuskie bułeczki z soczewicy w / konserwowane Le dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozłóż arkusze ciasta i podziel na połowę każdego równolegle do linii zagięcia.
Rozwałkować 1 połowę (zachować pozostałe 3 połówki schłodzone, pokryte folią) do prostokąta 20-na 7-calowy z mąką wałek do ciasta na dobrze mąki powierzchni. (Ciasto lekko skurczy się po zrolowaniu.)
Usuń nadmiar mąki z powierzchni roboczej i obu stron ciasta, a następnie przyciąć wszystkie krawędzie ostrym nożem, aby wyrównać.
Pokrój poprzecznie na 6 prostokątów (6 1/2 o 3 cale).
Posmaruj prostokąty myciem jajkiem i posyp je równomiernie 1 łyżką sera, pozostawiając 1/2 cala obramowania na długich bokach.
Ułóż łodyżkę szparagów wzdłuż 1 długiego boku, a następnie zwiń szparagi w cieście, naciskając szew, aby uszczelnić. Zrobić więcej roladek z pozostałym ciastem, serem i szparagami.
Ułóż rolki, szew boki w dół, około 1 cala od siebie na lekko naoliwionych blach do pieczenia i szczotki górnej i boków lekko z mycia jaj. Bułki schłodzić, aż ciasto będzie jędrne, co najmniej 15 minut.
Rozgrzej piekarnik do 204°.
Bułki piec partiami w środku piekarnika, aż nadmuchane i złocisty, o 16 protokół.
Przenieść metalową szpatułką na deskę do krojenia i przyciąć około 1/2 cala od końców. Przekrój każdą rolkę o połowę w poprzek, a następnie, zaczynając od około 1/2 cala od każdego końca, przeciąć każdą sekcję po przekątnej na pół (patrz zdjęcie, naprzeciwko). Roladki szparagów ułożyć na końcu, 2 na 2 na półmiskach i skropić każdą kroplą oleju truflowego (jeśli używasz).