Szparagi w cieście francuskim
Szparagi w cieście francuskim mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 115 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 28. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka wody, substytut jajka, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Ciasto francuskie ze szparagami i pieczarkami, Szparagi, Pancettan i ciasto francuskie, oraz Łatwa tarta szparagowa z ciastem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na dużej patelni nonstick doprowadzić wodę do wrzenia.
Dodać szparagi; przykryć i gotować przez 3 minuty.
Szparagi odcedzić i natychmiast umieścić w lodowatej wodzie; odcedzić i osuszyć. W misce ubić serek śmietankowy i sól, aż będzie gładka; odstawić.
Ciasto rozłożyć na lekko posmarowanej mąką powierzchni.
Wytnij każdy arkusz w połowie szerokości. Dla każdego prostokąta rozprowadzić mieszankę twarogu wzdłuż ponad połowę ciasta do 1/2 cala. krawędzi. Ułóż dwa rzędy trzech szparagów wzdłuż w jednej warstwie na twarogu.
Wyszczotkuj krawędzie ciasta z niektórymi substytutami jaj; Złóż ciasto na nadzieniu i naciśnij krawędzie razem, aby je uszczelnić. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 1 godzinę.
Przetnij na szerokość do 1-1 / 4-in. sztuk.
Miejsce 1. apart na blasze pokrytej natryskiem do gotowania.
Pędzel z pozostałym substytutem jajka.
Piec w temperaturze 425° przez 8-12 minut lub do złotego koloru.